Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вершки обід літо › Крем-суп із брюссельської капусти
Крем-суп із брюссельської капусти

Крем-суп із брюссельської капусти

Кожна господиня дуже любить мати у своєму арсеналі безліч рецептів простих, нескладних у приготуванні страв, але в той же час дуже смачних і ситних страв. Якраз сьогодні ми надаємо вам ще один такий рецепт. Це прекасний рецепт крем-супу з брюссельської капусти. Такому смачному і ситному супу будуть раді всі члени вашої родини. До того ж багатий хімічний склад брюссельської капусти додає ще один величезний бонус такому супу. Брюссельську капусту дієтологи рекомендують включати щодня в харчовий раціон. Тому рекомендуємо ще раз приготувати такий диво- суп із брюссельської капусти. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Брюссельська капуста — 30 шт.
  2. 2. Оливкова олія — 2 ст. л.
  3. 3. Цибуля-шалот — 2 шт.
  4. 4. Часник — 3 зубчика
  5. 5. Вершкове масло — 3 ст. л.
  6. 6. Курячий бульйон — 800 мл.
  7. 7. Вершки — 400 мл.
  8. 8. Шинка — 200 г.
  9. 9. Гірчиця — 0,5 ч. л.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На оливковій олії в сотейнику підсмажити нарізану на шматочки брюссельську капусту. Додати подрібнені цибулю і часник, вершкове масло, гірчицю. Посолити і поперчити за смаком. І після цього тушкувати протягом 2 хвилин.

  2. Долити курячий бульйон, проварити 8-10 хвилин, поки капуста не стане м'якою.

  3. Підсмажити на сковороді шинку.

  4. Зняти сотейник з вогню і додати вершки, перебити за допомогою блендера в пюре.

  5. Посолити і поперчити суп за смаком, подавати з підсмаженою шинкою.