Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно день святого валентина борошно зима › Італійський пиріг на гранатовому соці
Італійський пиріг на гранатовому соці

Італійський пиріг на гранатовому соці

Рекомендуємо і радимо вам спекти цей прекрасний італійський пиріг на гранатовому соці. Прекрасно він підійде в якості десерту до вечірнього чаю або кави. А також для любителів легких сніданків він стане відмінним виходом із ситуації. Прекрасний смак, пишність, неповторний гранатовий аромат все це робить італійський пиріг на гранатовому соці відмінним рішенням проблеми чаювання, коли ви покликали друзів на дружній вечірній чай. Повірте, вони оцінять оригінальність такого пирога. Цікавий насичений коричневий колір, який дає гранат дуже прикрашає пиріг і навіть не всі вгадають, що ви туди додали, тому ви зможете зберігати інтригу протягом усього вечора.

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Цукор — 125 г.
  2. 2. Борошно — 125 г.
  3. 3. Вершкове масло — 125 г.
  4. 4. Гранат — 150 г.
  5. 5. Яйця — 2 шт.
  6. 6. Розпушувач — 5 г.
  7. 7. Цукрова пудра — 100 г.
  8. 8. Гранатовий сік — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати розтоплене і охолоджене вершкове масло, просіяне борошно з розпушувачем. Додати гранатовий сік (половину) і довести тісто до однорідної консистенції. Гранат розібрати на зерна.

  2. Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку.

  3. Випікати пиріг близько 30-35 хвилин. Змішати цукрову пудру з соком. Просочити цим сиропом пиріг і прикрасити зернами граната.