Рагу з квасолі з яйцями
- 1. Сіль — за смаком
- 2. Яйце куряче — 2 шт.
- 3. Зелений горошок консервований — 6,5 ст. л.
- 4. Цукор — за смаком
- 5. Помідори — 700 г.
- 6. Олія оливкова — 2,5 ст. л.
- 7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 8. Лавровий лист — 0,5 шт.
- 9. Квасоля — 300 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у холодній воді. Промити під холодною водою, перекласти квасолю в каструлю, залити свіжою водою до верху каструлі, поставити на вогонь, довести до кипіння, прибрати з вогню, злити воду. Залити новою водою, так щоб вода лише покрила квасолю. Додати лавровий лист, половину цибулі, варити на середньому вогні протягом 30 хвилин.
Долити в каструлю 250 мл. холодної води, повторно довести до кипіння, варити ще 30 хвилин. Повторити заливання нової води із наступним доведенням до кипіння ще два рази.
Подрібнити другу половину цибулі. Обсмажити цибулю на розігрітій сковороді, в олії, обсмажити протягом 10 хвилин на середньому вогні, висипати подрібнені помідори, готувати протягом 15 хвилин. Дати охолонути суміші в сковороді, після чого перекласти в чашу блендера, подрібнити, перекласти знову в сковороду, повернути на вогонь, додати цукор і сіль за смаком.
Духовку розігріти до 200ºС. Обсушити квасолю. Змішати томатний соус зі сковороди з квасолею, при необхідності посолити. Викласти суміш у форму для випікання, зверху посипати горошком, залити зверху збитими яйцями. Випікати протягом 10 хвилин.