Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі європейська перші страви крупа › Сочевичний суп з сиром
Сочевичний суп з сиром

Сочевичний суп з сиром

Сочевичний суп з сиром – це надзвичайно поживно та смачно. Його дуже часто використовували наші предки як ліки, тому в корисності цієї страви немає сумніву. Чечевиця зараз не дуже часто використовується, вона є трішки забутою людьми рослиною, проте загальне погіршення стану навколишнього середовища, потребує активізації нових вітамінних комплексів, саме такою є ця дивовижна складова нашої страви. Проте не слід забувати і про її смакові властивості, які вдало доповнюються ніжним, духмяним сиром. Актуальність даної страви просто зашкалює, її легкість та здатність насичувати організм енергією, приємно порадує вас. Тому готуйте із задоволенням!

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сир — 150г
  2. 2. Сочевиця — 350г
  3. 3. Цибуля — 2шт
  4. 4. Морква — 150г
  5. 5. Часник — 100г
  6. 6. Олія оливкова — 10мл
  7. 7. Сіль — 2г
  8. 8. Перець чорний мелений — 2г
  9. 9. Вода — 1600мл
  10. 10. Кінза — 50г
  11. 11. Лайм — 150г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Головку часнику очистити, зрізати верх.

  2. Пару цибулин очистити від лушпиння. Моркву очистити і нарізати кружечками.

  3. Сочевицю промити, покласти в каструлю разом з морквою та цибулею, залити водою, довести до кипіння. Посолити, поперчити, зменшити вогонь, варити, поки сочевиця не розвариться (15 хвилин).

  4. Витягнути з каструлі цибулини. Додати запечений часник, подрібнити блендером до отримання однорідної суміші.

  5. Додати натертий на дрібній тертці легкий сир, перемішати до повного розчинення сиру.

  6. Розлити суп по тарілках, прикрасити кінзою і скибочкою лайма.