Свинина по-домашньому
- 1. М'ясо (свинина) — 1 кг.
- 2. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 3. Олія — 70 г.
- 4. Томатная паста — 15 г.
- 5. Помідор — 500 г.
- 6. Зубчик часнику — 3 шт.
- 7. Мелений коріандр — 5 г.
- 8. Мелена паприка — за смаком
- 9. Мелений розмарин — 5 г.
- 10. Перець чорний мелений — за смаком
- 11. Перець рожевий мелений — 5 г.
- 12. Базилік — 2 г.
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Зелень петрушки — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно нарізати свинину невеликими шматочками. В кастрюлі з товстим дном, що не пригорає, нагріти олію та на сильному вогні обсмажити спеції (коріандр, розмарин, перці, паприка, базилік) до появи їх запаху. Потім додати м'ясо та обсмажити його до рум'яної шкірочки. Додати дрібно порізану цибулю та розчавлені ножем зубчики часнику. тушкувати 2-3 хвилини. Потім додати помідори почищені від шкірочки та нарізані шматочками, ще додати томатну пасту та тушкувати ще хвилин 10-15 постійно помішуючи.
Потім додати 250 мл. води, накрити кришкою та тушкувати на повільному вогні періодично помішуючи хвилин 30-35. Після цього зняти кришку та дати злегка википіти рідині. Фактично залишиться тільки густий соус з помідор та ніякої води. Забрати часник. Посолити.
Сервірувати з рисом або улюбленим гарніром. Та свіжими натуральними овочами. Можна прикрасити свіжою зеленню.