Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі європейська птиця осінь › Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами
Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами

Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами

Ця страва - чудове втілення ситної і смачної вечері. Так, вона досить калорійна через картоплю і майонез, але можна ж себе іноді і побалувати такими стравами. Тим більше, що завдяки курці все разом виходить не таким вже жирним. Зате яка тут заправка! Ароматний часник і ніжний твердий сир відмінно доповнюють всю страву і роблять її такою м'якою і соковитою. Не дивлячись на те, що в цій страві досить банальні інгредієнти, в результаті виходить чудова вечеря, яка підніме всій вашій родині настрій і при цьому зарядить енергією. Смачно, швидко і ароматно! Радимо не чекати, а приступити до готування вечері, зробивши нашу страву.

Кількість порцій 3
Час приготування 55 хв

  1. 1. Курка — 600 г.
  2. 2. Майонез — 30 г.
  3. 3. Часник — 2 зуб.
  4. 4. Перець чорний мелений — 5 г.
  5. 5. Сир — 40 г.
  6. 6. Мед — 10 г.
  7. 7. Картопля — 600 г.
  8. 8. Лимон — 50 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Печериці — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Змішати майонез, часник, сир (1/3), мед, лимонний сік, сіль, перець.

  2. Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Натерти соусом картоплю і курку. Гриби помити і тонко нарізати. Духовку розігріти до 180°C.

  3. Викласти у форму для запікання картоплю, потім гриби і курку. Зверху посипати сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 45 хвилин.