Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти рис легкий європейська салати › Простий рибний салат
Простий рибний салат

Простий рибний салат

Такий дієтичний і корисний продукт як риба обов'язково повинен бути присутнім в нашому раціоні, причому у всіх варіаціях. Якщо на полиці холодильника томно засмучується баночка консервованої рибки – її час настав. Пропонований рецепт простого рибного салату ніколи Вас не підведе. Особливо, коли гості на порозі, а у Вас є всього півгодини, щоб створити оригінальне частування. Рибу можете використовувати будь-яку – це вже справа смаку і гаманця. Однак скажімо одну важливу пораду: вибирайте такі консерви, в яких мінімум кісток та олії. Соковита ароматна рибка ідеально поєднується з відвареним рисом, а якщо додати хрустку зелену цибулю і свіжі огірочки – виходить дуже ситна, вишукана і смачна страва.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Рис — 200 г
  2. 2. Горбуша консервована — 240 г
  3. 3. Цибуля зелена — 30 г
  4. 4. Огірки — 200 г
  5. 5. Майонез — 30 г
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рис залити холодною водою і відварити до готовності. Дати рису охолонути. Огірки помити, нарізати кубиками. Цибулю помити, просушити і дрібно нарізати.

  2. З риби злити рідину. У миску покласти рис, додати рибу (розім'яти її перед цим виделкою), огірки. Додати в салат майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Перед подачею покласти салат в холодильник хоча б на 30 хвилин.