Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти птиця легкий обід весна › Шаурма з сиром
Шаурма з сиром

Шаурма з сиром

Спробуйте приготувати вдома шаурму із сиром. Це зовсім не складно і куди корисніше, ніж де інде. Куряче філе, що використовується тут, містить легкозасвоювані білки, вітаміни і мінерали. Свіжа капуста і ароматна цибуля нададуть страві весняного смаку і приємного аромату. Домашня шаурма відрізняється не лише вдалими смаковими властивостями, але і своєю універсальністю. Вона буде доречна скрізь - в офісі, школі, на природі. І хоча наша українська кухня вважається однією з найсмачніших, ми сподіваємося, що страви інших кухонь теж припадуть вам до смаку, і ви знайдете декілька хвилин, щоб переконатися в цьому і приготувати таку чудову закуску.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Куряче філе — 2 шт.
  2. 2. Капуста — 200 г.
  3. 3. Твердий сир — 100 г.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Майонез — 5 ст. л.
  7. 7. Олія — 2 ст. л.
  8. 8. Лаваш — 1 упаковка
  9. 9. Приправа Кнорр "Шаурма по-домашньому" — 1 пакетик
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нашаткувати капусту. На великій тертці натерти моркву і цибулю. Перемішати.

  2. Заправити салат майонезом і сумішшю для соусу.

  3. Куряче філе нарізати на 6 тонких пластин. Обваляти курку в рослинній олії і вмісті 1 пакетика Кнорр на друге «Шаурма по-домашньому з ніжним часниковим соусом». На розігрітій сковорідці обсмажити філе до золотистого кольору.

  4. Натерти сир на крупній тертці. Загорнути в лаваш курку і кілька ложок салату, а зверху посипати тертим сиром.