Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти птиця азіатська сімейне свято макарони › Рисовий суп в азіатському стилі
Рисовий суп в азіатському стилі

Рисовий суп в азіатському стилі

Якщо постаратися в кількох словах сказати про азіатську кухню, то це будуть такі слова: неповторний смак, особлива текстура і екзотичний аромат страв, який притягує гурманів багатьох країн. У назві запропонованого рецепта відразу підкреслено, що суп в азіатському стилі, що допускає деякі вільності. Суп за цим рецептом виходить ароматним, пряним, смачним і на диво легким. Для приготування супу в азіатському стилі Вам знадобляться традиційні для азіатської кухні рисова локшина, соєвий соус, імбир, перець чилі. Соєвий соус можна додавати за своїм смаком. Курячий бульйон потрібно додавати до решти інгредієнтів гарячим. Тому якщо Ви варили бульйон напередодні, підігрійте його.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Курячий бульйон — 2 л.
  2. 2. Рисова локшина — 400 г.
  3. 3. Куряче філе — 400 г.
  4. 4. Гриби гливи — 200 г.
  5. 5. Зелена цибуля — 100 г.
  6. 6. Імбир — 50 г.
  7. 7. Соєвий соус — 100 мл.
  8. 8. Часник — 4 зубчики
  9. 9. Солодкий перець — 1 шт.
  10. 10. Лимон — 1 шт.
  11. 11. Чорний мелений перець — за смаком
  12. 12. Мелений перець чилі — за смаком
  13. 13. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Імбир очистити і нарізати соломкою, нашаткувати часник, солодкий перець нарізати тонкими смужками.

  2. Гриби помити і нарізати тонкими смужками. Курку нарізати шматочками.

  3. Прогріти сковороду, влити олію. Додати імбир, гриби і часник. Обсмажити, помішуючи , 2 хвилини.

  4. Додати куряче філе, смажити 15 хвилин.

  5. Додати соєвий соус, солодкий перець, мелений чилі і чорний перець. Готувати ще 2 хвилини. Влити бульйон.

  6. Поставити каструлю з водою на вогонь, додати локшину, трохи солі і відварити локшину до готовності.

  7. Коли локшина буде готова, злити воду. Додати в сковороду сік лимона, подрібнену зелену цибулю і локшину. Перемішати.