Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти птиця європейська птиця › Курячий суп з яєчними млинцями
Курячий суп з яєчними млинцями

Курячий суп з яєчними млинцями

Сьогодні думки лікарів і дієтологів щодо оздоровчого ефекту курячого бульйону розділилися. Але якщо ви відчуваєте, як починає підкрадатися підступна застуда, або навіть просто хочеться зігрітися і з'їсти чогось ситного і гарячого і відчути блаженний післяобідній спокій, цей супчик на курячому бульйоні буде якраз доречним. Залишимо вчених сперечатися, а самі тим часом приготуємо цю смакоту - адже ніщо не має таких лікувальних властивостей, як приємні емоції - в тому числі і отримані від їжі.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Курка (будь-яка частина) — 500 г
  2. 2. Яйця — 5 шт.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Мелений чорний перець — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Рослинна олія для смаження — 5 ст.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку наріжте невеликими шматочками.

  2. Покладіть в каструлю, залийте 2,5 л води і відваріть до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання).

  3. Розбийте в миску 1 яйце і збийте його виделкою.

  4. У сковороді розігрійте олію, вилийте збите яйце і рівномірно розподіліть його, щоб вийшов млинець. Обсмажте млинець з одного боку, переверніть і обсмажте з іншого. Таким чином обсмажте всі 5 яєць.

  5. Остудіть всі млинці і наріжте соломкою.

  6. Цибулю дрібно покришите. Моркву натріть на середній тертці.

  7. У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю.

  8. Потім додайте моркву і продовжуйте обсмажувати.

  9. Після цього цибулю і моркву покладіть у бульйон. Слідом додайте млинчики.

  10. Суп посоліть і поперчіть за смаком і проваріть ще 3-4 хвилини.