Хрусткий салат з куркою та огірком
- 1. Батон — 200 г
- 2. Куряче філе — 250 г
- 3. Твердий сир — 150 г
- 4. Огірки — 300 г
- 5. Цибуля — 150 г
- 6. Зелений салат — 1 великий пучок
- 7. Оливкова олія — 4 ст.л.
- 8. Часник — 3 зубчики
- 9. Винний оцет — 2 ст.л.
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Мелений чорний перець — за смаком
- 12. Рослинна олія для смаження — 1 ст.л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Куряче філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання). Потім остудити і розібрати на волокна або нарізати невеликими шматочками.
Тим часом батон нарізати кубиками і обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
Огірки нарізати часточками або соломкою.
Цибулю нарізати півкільцями. Якщо хочеться позбавити його від гіркоти, треба залити цибулю окропом і потримати хвилин 10, потім промити холодною водою.
Сир нарізати кубиками.
Листя зеленого салату порвати руками.
Для заправки з'єднати оливкову олія, винний оцет, сіль, перець. У цю суміш через прес вичавити часник. Все злегка збити виделкою.
З'єднати всі компоненти, заправити салат і як слід перемішати.