Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Гарбузовий суп

Гарбузовий суп

Гарбузовий суп, немов сонечко, порадує вас і наситить ваш організм масою корисних речовин. Легка в приготування перша страва влаштує справжнє свято вашому шлункові. Суп дуже легкий і при цьому ситний. Варто приділити особливу увагу вітамінам, які може подарувати нам гарбуз. Ви знали, що в гарбузі в п'ять разів більше каротину, ніж у моркві? Він порадує ваші очі, особливо, якщо порушений зір. Допоможе цей плід і процесу кровотворення, виведе з організму солі і води, позбавить вас від нервових розладів та безсоння. Гарбуз має цінний вітамін Т, який допоможе організму засвоїти важку їжу і боротиметься з ожирінням. Отже подбайте про своє здоров'я, адже це так легко!

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Гарбуз — 0,5 шт.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.
  3. 3. Картопля — 1 шт.
  4. 4. Олія оливкова — 1 ст. л.
  5. 5. Часник — 1 шт.
  6. 6. Бульйон овочевий — 5 ст. л.
  7. 7. Сіль — 0,25 ч. л.
  8. 8. Горіх мускатний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Підготувати цибулю та часник, шляхом подрібнення. Висипати дані овочі в розігрітий сотейник. Швидко помішувати, щоб часник міг згорнутися, а цибуля залишилась прозорою.

  2. Картоплю та гарбуз нарізати однаковими кубиками та висипати до цибульно-часникової суміші. Бульйон злити та накрити кришкою, вогонь при цьому зменшити. Тушкувати овочі протягом 20 хвилин. Бульйон доливати, щоб шматочки овочів могли плавати в ньому.

  3. Коли перестали тушкувати, додати до страви сіль і дати їй розчинятись. Розтерти овочі блендером до ніжного пюре.  Та доповнити смак мускатним горіхом.