Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти картопля легкий вегетаріанські страви › Картопля з зеленою сальсою
Картопля з зеленою сальсою

Картопля з зеленою сальсою

Ваші рідні обожнюють картоплю у різному вигляді і просять готувати її якомога частіше? Ви вже втомилися у пошуках нових рецептів із використанням даного інгредієнта в різноманітних варіаціях? Тоді спробуйте зробити нашу просту і швидку страву. Картопля, приготована у духовці, набагато корисніша і навіть смачніша, ніж смажена на сковороді. Додавши соус із каперсів, часнику і зелені, ви зробите страву більш ароматною і соковитою. Так що таку страву цілком можна подавати і гостям, які прийшли до вас на маленьке свято. Приготувавши картоплю за нашим рецептом, ви заощадите час і при цьому зробите дуже смачну домашню страву з картоплі.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Картопля — 220 г.
  2. 2. Каперси — 10 г.
  3. 3. Часник — 2 зуб.
  4. 4. Петрушка — 30 г.
  5. 5. Лимон — за смаком
  6. 6. Олія оливкова — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, картоплю очистити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Для соусу змішати каперси, часник, зелень, лимонний сік і спеції. Подрібнити все блендером до однорідного стану і полити гарячу картоплю.