Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти картопля європейська сімейне свято › Пиріг із м'ясом та картоплею
Пиріг із м'ясом та картоплею

Пиріг із м'ясом та картоплею

Цей рецепт пирога з м'ясом і картоплею досить поживний. Його цілком можна подавати як повноцінна страва до будь-якого салату або, навіть, їсти просто так. Такий пиріг зарядить вас енергією на цілий день або розслабить після важкої роботи під час вечері. У будь-якому випадку, ви і ваші рідні залишаться у приємному враженны, всі захочуть насолоджуватися цим пирогом якомога частіше. Адже м'ясо і картопля - це вже, ніби як, повноцінна страва, а якщо ще змішати це все з тістом, то ви отримаєте смачну страву, яку можна подавати на стіл навіть гостям. Повірте, у захваті будуть всі і, вже точно, більша половина подруг проситиме вас поділитися з ними рецептом.

Кількість порцій 6
Час приготування 105 хв

  1. 1. Яйце куряче — 1 шт.
  2. 2. Масло вершкове — 85 г.
  3. 3. Розпушувач — 3 г.
  4. 4. Борошно пшеничне — 400 г.
  5. 5. Сметана — 200 г.
  6. 6. Баранина — 500 г.
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 120 г.
  8. 8. Картопля — 120 г.
  9. 9. Зелень — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло розтопити. Додати сметану, яйце, сіль, розпушувач. Потроху додати просіяне борошно. Замішати м'яке тісто. Загорнути тісто в плівку і залишити настоятися.

  2. М'ясо нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати м'ясо і овочі, за смаком додати сіль і перець. Зелень помити, просушити, подрібнити і додати до начинки.

  3. Дістати тісто, розділити його на 2 частини (одна повинна бути трохи більше). На присипаному борошном столі розкачати тісто завтовшки близько 0,5 см. На деко укласти пергаментний папір. Духовку розігріти до 190°C градусів.

  4. Покласти один пласт тіста (більший) на деко. На нього рівномірно викласти начинку. Накрити другим (меншим) пластом і защепити краї. Змастити поверхню пирога яйцем і поставити в духовку. Випікати близько 50-60 хвилин.