Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти картопля духовка європейська вегетаріанські страви › Печена картопля із суфле з чебрецю
Печена картопля із суфле з чебрецю

Печена картопля із суфле з чебрецю

Якщо ви вирішили приємно здивувати гостей своїми кулінарними здібностями і фантазією, тоді вам варто звернути увагу на страву, яку ми зараз пропонуємо. На перший погляд, це звичайна печена картопля. Але ж навіть найпростішу страву можна вишукано і красиво подати на стіл. Головне, щоб робилося все з бажанням і натхненням. Ви можете зробити з великої картоплі по порції для кожного члена сім'ї, приготувати легкі закусочки до нього і пригощати ним усіх гостей. Ми впевнені, що м'який смак соусу і його неперевершений аромат підкорить всіх, хто захоче спробувати цю страву. Адже правду кажуть, все геніальне - просто! У нашому випадку, ми пропонуємо вам зробити зі звичайної картоплі вишукану і смачну страву.

Кількість порцій 5
Час приготування 60 хв

  1. 1. Картопля — 1 кг.
  2. 2. Вершки — 250 мл.
  3. 3. Чебрець — 30 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершки підігріти в сотейнику, додати чебрець. Проварити соус близько 15 хвилин. Потім вимкнути вогонь, охолодити і поставити в холодильник мінімум на 1 годину. За цей час розігріти духовку до 200°C. Картоплю добре помити, загорнути у фольгу і покласти в духовку. Запікати близько години.

  2. Потім дістати соус і збити його міксером у пухку масу. Розрізати картоплю на половинки (не прорізаючи до кінця), за смаком додати сіль, перець. Викласти в середину соус (кілька ложок) і подавати.