Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти гриби › Грибний салат з волоськими горіхами
Грибний салат з волоськими горіхами

Грибний салат з волоськими горіхами

Нижче наведений рецепт універсального салату-гарніру. Він прекрасно підійде до м'яса, рису та інших круп, овочів, картопляних гарнірів. Такий рецепт можна готувати під час посту, також він підійде вегетаріанцям. Адже гриби - один з варіантів заміни м'яса, яке в піст і в меню вегетаріанців виключається. До того ж такий грибний салат-гарнір поповнить ваш організм білками (гриби і горіхи містять білки в досить великій кількості). Можете використовувати будь-які гриби, які припадуть до смаку - печериці, гливи, лисички, опеньки, білі гриби або грибну суміш. І невеликий нюанс - краще використовувати свіжі, а не сушені гриби.

Кількість порцій 6
Час приготування 15 хв

  1. 1. Гриби — 500 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 250 г.
  3. 3. Морква — 250 г.
  4. 4. Горіхи волоські — 100 г.
  5. 5. Чорнослив — 80 г.
  6. 6. Оливкова олія — 40 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби помити, нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити ножем. Часник замочити в окропі, а потім нарізати.

  2. Моркву помити, очистити, натерти на крупній тертці. Гриби обсмажити на олії. Окремо обсмажити цибулю і моркву. З'єднати всі інгредієнти і перемішати.