Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти молоко європейська борошно зима › Крепи з шоколадно-горіховим соусом і бананами
Крепи з шоколадно-горіховим соусом і бананами

Крепи з шоколадно-горіховим соусом і бананами

Крепи - страва французької кухні, що представляє собою тонкі млинці з бездріжджового тіста. Їх роблять з різноманітними начинками, поливають різними соусами. Начинка може бути рибною, грибною, м'ясною або, як у запропонованому рецепті, солодкою. У Франції для приготування крепів використовують крепницю - плоску сковороду без ручки або велике розпечене коло. Ми ж замість професійної крепниці скористаємося звичайною, підходящою для смаження млинців сковородою. Тісто для крепів дуже рідке. Завдяки додаванню більшої кількості яєць крепи виходять більш еластичними і не рвуться. У тісто додають не рослинне, а розтоплене вершкове масло.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Шоколадна паста "Nutella" — 2 ст. л.
  2. 2. Банани — 0,5 шт.
  3. 3. Борошно — 200 г.
  4. 4. Цукор — 1 ст. л.
  5. 5. Сіль — 0,5 ч. л.
  6. 6. Яйця — 4 шт.
  7. 7. Молоко — 300 мл.
  8. 8. Вершкове масло — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. 2 ст. л. вершкового масла розтопити на водяній бані.

  2. Потім додати до масла борошно, сіль, цукор, яйця і молоко. Замісити рідке тісто і залишити його хвилин на 15 при кімнатній температурі.

  3. Розігріти сковороду і додати в неї вершкове масло, що  залишилося. Обсмажувати крепи з кожного боку до золотистого кольору.

  4. Коли всі крепи будуть обсмажені, нарізати тонко банан і змішати його з "Nutella".

  5. У центр кожного крепу покласти приготовлену начинку. Крепи згорнути конвертиками.