Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти молоко › Крем заварний
Крем заварний

Крем заварний

Перед вами, напевно, один з найпопулярніших кремів, які використовуються в тортах і тістечках. Якщо ви подивитеся опис приготування, то зрозумієте, що цей крем досить просто приготувати. Якщо ви збираєтеся його використовувати не відразу, то зберігайте його в холодильнику, але попередньо покладіть зверху м'які шматочки вершкового масла. Це необхідно для того, щоб на поверхні крему не утворилася плівка (таке ж ви можете спостерігати при зберігання соусів). Тоді, перед тим як використовувати крем, достатньо буде перемішати його. Та й вершкове масло додасть дуже ніжний і приємний смак і аромат.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Молоко — 500 мл.
  2. 2. Жовток яєчний — 5 шт.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Борошно пшеничне — 20 г.
  5. 5. Ванілін — 3 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відокремити білки від жовтків. Трохи збити жовтки з цукром, додати борошно і розмішати. Додати в яєчну суміш молоко і поставити на маленький вогонь. Проварити, збиваючи вінчиком, але не кип'ятити. Вимкнути вогонь, додати в крем ванілін і збити вінчиком.