Кабачки "Пеньки", запечені з фаршем
- 1. Кабачки — 700 г.
- 2. Фарш із яловичини — 200 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 100 г.
- 4. Морква — 100 г.
- 5. Томатна паста — 1 ст. л.
- 6. Сметана — 5 ст. л.
- 7. Соняшникова олія — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Чорний мелений перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати кубиками.
Моркву промити і натерти на дрібній тертці.
У сковороді на олії обсмажити цибулю, приблизно 3-4 хвилини. Слідом додати моркву і смажити ще хвилини 3.
Потім додати фарш і перемішати. Фарш слід постійно розбивати на дрібні грудочки. Смажити близько 15 хвилин.
Кабачки очистити від шкірки і порізати на 3 частини.
З кожного шматочка кабачка чайною ложкою вибрати м'якоть, але щоб не пошкодити дно. Повинен вийти стаканчик.
М'якоть із усіх кабачків дрібно порізати і додати її на сковороду до фаршу. Туди ж додати томатну пасту і приблизно 4 ст. л. сметани. Все перемішати і смажити ще хвилин 5.
Фарш зняти з вогню і начинити їм кожен стаканчик із кабачків.
Стаканчики викласти у форму для випікання або на деко. Зверху кожен стаканчик змастити сметаною, що залишилася.
Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати приблизно 30-40 хвилин.
Подавати "пеньки" слід гарячими.