Запіканка з фаршем і рисом
- 1. Яловичий фарш — 500 г.
- 2. Рис — 150 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 200 г.
- 4. Морква — 200 г.
- 5. Капуста — 200 г.
- 6. Сметана — 100 г.
- 7. Томатна паста — 3 ст. л.
- 8. Куркума — 0,5 ч. л.
- 9. Cіль — за смаком
- 10. Чорний мелений перець — за смаком
- 11. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У каструлю висипати рис і залити його 3 склянками води. Додати 0,5 ч. л. куркуми і стільки ж солі. Добре перемішати.
Поставити каструлю на середній вогонь і варити рис приблизно 20 хвилин після закипання.
Поки варитися рис, цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
Моркву натерти на крупній тертці, капусту тонко нашаткувати.
На сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, щоб вона стала прозорого кольору.
Потім додати моркву, за смаком посолити і поперчити і смажити ще приблизно 5 хвилин.
Розморозити фарш, посолити і поперчити за смаком і перемішати.
До томатної пасти і сметани (окремо) додати приблизно 3-5 ст. л. води. Добре перемішати.
Форму для випікання змастити олією. Викласти рис і розподілити його рівномірно по поверхні.
Зверху викласти капусту рівним шаром і посолити трохи.
Полити капусту томатним соусом.
Потім рівномірно викласти весь фарш на капусту.
На фарш викласти смажену моркву з цибулею і залити зверху сметанним соусом.
Форму поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати близько 50-60 хвилин.
.