Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо легкий духовка весна › Закусочний хліб
Закусочний хліб

Закусочний хліб

Чим вигідніший закусочний хліб, чим звичайний? Ну традиційний хліб можна купити в будь-якому магазині - це раз. Або ж спекти його самому. Але це все одно буде звичайний хліб з дріжджів і борошна. А от у закусочної хлібі є багато різних добавок, які роблять його схожим на суцільний бутерброд. Тому що тут є і сир, і м'ясо. Шматочок такого хліба можна змастити маслом і тут же подавати до столу як закуску. Можна робити бутерброди собі на роботу або дітям до школи. Взагалі, виходить досить різноманітний хліб, який згодиться на всі випадки життя. А найголовніше, що зробили ви його своїми руками і з натуральних продуктів.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яйце — 4 шт.
  2. 2. Солені фісташки — 50 г.
  3. 3. Сухий чебрець — 12 г.
  4. 4. М'ясо копчене куряче (грудинка) — 200 г.
  5. 5. Борошно — 350 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Вино біле сухе — 100 мл.
  9. 9. Олія — 100 мл.
  10. 10. Сир "Російський" — 150 г.
  11. 11. Дріжджі сухі — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Форму для випікання заздалегідь змастити невеликою кількістю олії та поставити в холодильнику. Твердий сир та м'ясо нарізати кубиками. М'ясо злегка обсмажити на сухій розжареній сковорідці (2 хвилини). Зняти з вогню.

  2. Борошно просіяти у велику миску, додати дріжджі та чорний перець. Зробити в центрі заглиблення та по одному вбити туди яйця. Перемішати. Продовжуючи розмішувати, влити тонкою цівкою вино та масло, ще раз перемішати.

  3. Викласти тісто на присипану борошном поверхню та замісити, поки воно стане гладеньким та еластичним. Фісташки почистити від шкаралупи та порізати на великі шматки ножем. Додати до тіста твердий сир, м'ясо, фісташки та чебрець.

  4. Розігріти духовку до 210°С. Викласти тісто в охолоджену форму та випікати 45 хвилин. Дати охолонути, потім витягнути з форми. Нарізати шматочками приблизно 1 см.