Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська обід осінь › Салат «Сомбреро»
Салат «Сомбреро»

Салат «Сомбреро»

Пропонований іспанський салатик на наше з Вами здивування названий на честь мексиканського національного головного убору – соломиного капелюха сомбреро. Чому саме так – історія, на жаль, замовчує. Однак є припущення: завдяки своєму ефектному і строкатому вигляу страва має якусь схожість з яскравим мексиканським капелюхом, який, до речі, має іспанські корені. У першу чергу, «Сомбреро» високо цінують завдяки неповторному поєднанню апетитного соковитого м'яса, солодких овочів і бобових. Такий колоритний і смачний салат стане гідною прикрасою Вашого святкового столу і приведе в захват всіх гостей. Не дивлячись на свою легкість (в салаті не використовується майонез), він досить ситний і поживний.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Шинка — 200 г.
  2. 2. Перець солодкий — 150 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 60 г.
  4. 4. Кукурудза консервована — 160 г.
  5. 5. Зелений горошок консервований — 100 г.
  6. 6. Салат — 60 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Олія рослинна — 40 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шинку нарізати кубиками або соломкою. З кукурудзи і горошку злити рідину. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

  2. Салат помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.