Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо близькосхідна м'ясо › Шашлик в каструлі
Шашлик в каструлі

Шашлик в каструлі

Звичайно ж, літо приносить нам можливість поласувати смачненьким, але що робити, коли на дворі пора, яка не пыдходить для проведення пікніків на природі? Це не проблема, адже ми можемо запросто приготувати шашлик в каструлі без остраху за отриманий результат. Такою стравою ви можете порадувати своїх близьких в будь-який день, цим самим надати йому дещо святкового відтінку. А використання баранини, як основного компонента шашлику, надасть йому смаку витонченості та колоритного природного запаху. Картину доповнить букет барвистої зелені для підкреслення свіжості та неперевершеного аромату. Розбавить букет цих смакових властивостей надзвичайно корисний гранатовий сік. Споживаючи такий феєричний коктейль прямо вдома, ви обовязково поринете в спогади про незабутнє літо.

Кількість порцій 3
Час приготування 45 хв

  1. 1. М'ясо (баранина) — 700 г.
  2. 2. Гранатовий сік (натуральний) — 100 мл.
  3. 3. Ріпчаста цибуля — 300 г.
  4. 4. Зелень свіжа — 20 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
  7. 7. Соняшникова олія — 3-4 ст.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування шашлику в домашніх умовах знадобиться каструля з товстими стінками і дном.

  2. М'ясо баранини (або інше) промити і просушити. Нарізати порційними шматками. Посолити і поперчити, додати за бажанням спеції. У каструлі нагріти олію до дуже гарячого стану і помістити м'ясо. Обсмажити м'ясо протягом 5 хвилин на великому вогні, перевертаючи, щоб добре зарум'янилося.

  3. До м'яса додати нарізану кільцями або півкільцями ріпчасту цибулю, обсмажити протягом 5-10 хвилин. Додати гранатовий сік, добре перемішати і зняти з вогню. М'ясо доповнити зеленню. Подавати гарячим.