Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо легкий європейська осінь › Рулетики з курячої грудки з сиром брі
Рулетики з курячої грудки з сиром брі

Рулетики з курячої грудки з сиром брі

Рулетики з курячої грудки з сиром брі - це страва з приголомшливим смаком. Взагалі, куряче м'ясо - це дуже ніжне і дієтичне м'ясо, і страви, приготовані на його основі, мають властивість бути дуже смачними. Не те слово смачними, неймовірно смачними. А рулетики, приготовані з курячої грудки з сиром брі взагалі потрясуть вас своїм смаком. Сир брі - це м'який сир з коров'ячого молока, що отримав своє ім'я за назвою французької провінції, де його вперше стали робити. До речі, сир брі - це один з найдавніших французьких сирів. Брі завжди був сиром королів. Графиня Шампанська, мала звичай посилати брі як дарунок королю Філіпу Августу, який приходив від нього в захват.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Грудинка куряча — 1 шт.
  2. 2. Сир брі — 60 г.
  3. 3. Яйце куряче — 1 шт.
  4. 4. Сухарі панірувальні — 0,5 ст.
  5. 5. Борошно пшеничне — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Грудинку відокремити від кістки, розрізати вздовж на дві половини. Кожну половинку розрізати ще на 2 пластини. Кожен пласт курки покласти між двома листами харчової плівки, обережно відбити до товщини 5-6 мм.

  2. Сир нарізати на 4 однакових шматочка, при цьому зрізати з сиру шкірку. Кожен шматочок сиру покласти на пласт курки, згорнути в рулет.

  3. У мисці змішати борошно і сіль з перцем. Запанірувати кожен рулет в борошняній суміші, після - в ​​яйці. Потім, обваляти в сухарях.

  4. Рулетики обсмажити на олії з усіх боків, до появи скоринки. При цьому спочатку необхідний сильний вогонь, після його потрібно зменшити.