Рулет із телятини
- 1. Ескалоп із телятини — 4 шт.
- 2. Спаржа зелена — 8 шт.
- 3. Ковбаса варена теляча — 4 шт.
- 4. Сир голландський — 4 шт.
- 5. Борошно пшеничне — 2,5 ст. л.
- 6. Масло вершкове — 3 ст. л.
- 7. Вино біле сухе — 3 ст. л.
- 8. Олія рослинна — 1 ст. л.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Обрізати нижні кінці спаржі. Довести до кипіння воду в каструлі, опустити стебла спаржі на 3 хвилини у воду. Після чого витягнути спаржу, зберегти 3 ст. л. відвару.
Покласти м'ясо між двома шарами харчової плівки, відбити, форма м'яса повинна бути прямокутною. Присипати сіллю.
На кожен шматок м'яса викласти шматок ковбаси і сиру, додати також по 2 стебла спаржі. Згорнути рулетом, закріпити ниткою.
У мисці змішати борошно з сіллю і перцем, перемішати. Обваляти м'ясні рулети в цій суміші.
Розігріти сковороду, покласти 2 ст. л. вершкового масла і налити 1 ст. л. рослинної олії. Викласти м'ясні рулети на сковороду, обсмажувати протягом 12-15 хвилин, постійно перевертаючи.
У невелику каструлю влити вино, покласти вершкове масло, яке залишилося, відвар зі спаржі, який залишився, довести суміш до кипіння, при подачі залити цим соусом м'ясні рулети.