Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо середній травневі свята літо › Шашлик зі свинини в кефірі
Шашлик зі свинини в кефірі

Шашлик зі свинини в кефірі

Шашлик - скільки смаку та можливості насититись вдосталь закладено в цій дивовижній страві. Запропонований нами рецепт зможе порадувати вас стандартним підходом до приготування цієї страви з отриманням нестандартного результату. Адже використання кефіру для приготування шашлику надасть страві певної легкості та колоритного ніжного смаку. Можете не сумніватися, що під час використання свинини, як головного компоненту, з кефіром не змусить ваш шлунок ніяковіти від отриманого навантаження. А доповнення загальної картини смаку різноманітною зеленю вдало доповнить наш кулінарний шедевр. Тому можете без остраху готувати таку страву на природі для отримання максимального задоволення від проведеного часу.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. М'ясо (свинина) — 1500 г.
  2. 2. Ріпчаста цибуля — 3 шт.
  3. 3. Кефір — 500 мл.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець — за смаком
  6. 6. Спеції для шашлику — за бажанням і смаком
  7. 7. Зелень — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо (м'якоть, ошийок, інше) підготувати і нарізати порційними шматками, посолити і поперчити за смаком. За бажанням додати різні спеції, додати кефір, добре перемішати, м'ясо повинно бути повністю в кефірі.

  2. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати кільцями, викласти на м'ясо (за бажанням акуратно перемішати, щоб не поламати цибулю). Ємність з м'ясом накрити кришкою і залишити маринуватися мінімум на 2 години. Найкраще замаринувати шашлик на ніч.

  3. М'ясо смажити на багатті, нанизавши на шампури або виклавши на решітку, до готовності. Цибулю можна смажити з м'ясом або доповнити нею вже смажене м'ясо. Готовий шашлик подавати з зеленню, овочами, соусами за смаком.