Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо важкий м'ясо осінь › Рулет із свинини з грибами
Рулет із свинини з грибами

Рулет із свинини з грибами

Не у всіх є час для приготування шикарних і вишуканих трудомістких страв. Але у всіх бувають в житті приводи, щоб приготувати такі страви. Іноді буває так, що є гарний шматок свинини і хочеться зробити що-небудь смачне і святкове, але в той же час і що б просто і легко було готувати. Ось для такого випадку надаємо вам рецепт приготування відмінної страви - рулету із свинини з грибами. Зробити м'ясний рулет з грибами зовсім неважко. Така страва з легкістю впишеться на святковий стіл. Вона дуже ситна, смачна і корисна. Адже, багато хто називає гриби рослинним м'ясом за високий вміст в них білка. У грибах міститься повний комплекс вітамінів. Так само в грибах дуже багато фосфору, кальцію і калію.

Кількість порцій 6
Час приготування 120 хв

  1. 1. М'ясо (філе свинини) — 600 г.
  2. 2. Лісові гриби — 300 г.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  5. 5. Зубчик часнику — 2 шт.
  6. 6. Петрушка (гілочки) — 3 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Олія — 60 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби почистити, протерти вологою губкою, нарізати великими шматками. Цибулю, часник та моркву почистити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву тонкою соломкою, часник подрібнити. Петрушку вимити, обсушити, дрібно порізати. Обсмажити цибулю та моркву в 30 г. розігрітої олії, 4 хвилини. Додати гриби та готувати, помішуючи, поки не випариться рідина. Додати часник, сіль, перець за смаком, через хвилину зняти з вогню.

  2. Свинину вимити, зрізати жир. Зробити на м'ясі глибокий надріз вздовж шматка, не доходячи до низу приблизно на 1 см. Розкласти м'ясо руками та зробити поперечні надрізи справа та зліва, не доходячи до краю приблизно 1 см. Розкрити м'ясо як книгу, відбити в тонкий пласт, накривши харчовою плівкою.

  3. Викласти на м'ясо начинку, посипати петрушкою, звернути в рулет. Розігріти на сковорідці 30 г. олії та обсмажити рулет з усіх сторін до утворення рум'яної скоринки. Перекласти на лист фольги, нещільно загорнути, випікати в розігрітій духовці 40 хвилин при 200°С.