Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо легкий європейська осінь › Свинина в томатному соусі
Свинина в томатному соусі

Свинина в томатному соусі

У рейтингу по легкозасвоюваності свинина поступається тільки баранині. Крім того вона - один із самих легких в приготуванні видів м'яса. Тому свинина дуже затребувана в кулінарії і широко використовується в національних кухнях по всьому світу. Ви любите страви зі свинини і шукаєте новий рецептик для її приготування? Варіантів приготування цього виду м'яса так багато, що можна не повторюватися в приготуванні страв зі свинини дуже довго. Хіба тільки домашні попросять Вас приготувати страву, що особливо полюбилася, "на біс". Свинина в томатному соусі - ще один рецепт у Вашу колекцію страв зі свинини. Страва дуже проста, але від цього не менш смачна.

Кількість порцій 5
Час приготування 50 хв

  1. 1. Філе свинини — 500 г.
  2. 2. Оливкова олія — 40 мл.
  3. 3. Часник — 1 зубчик
  4. 4. Сіль — 1 ч. л.
  5. 5. Томатна паста — 1 ст. л.
  6. 6. Кріп — 4 гілочки
  7. 7. Цибуля — 1 шт.
  8. 8. Перець чорний мелений — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю подрібнити і підсмажити на оливковій олії.

  2. Додати нарізане шматочками м'ясо, трохи води і перемішати. Тушкувати м'ясо до готовності.

  3. Додати томатну пасту до м'яса і добре перемішати. Тушкувати 7 хвилин.

  4. Додати до м'яса подрібнений часник, сіль, перець, кріп.