Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо легкий овочі осінь › Пиріг із куркою й овочами
Пиріг із куркою й овочами

Пиріг із куркою й овочами

Існують дуже різноманітні види пирогів за своїм призначенням, способом приготування і смаком. Так як курка - це досить поширений птах і м'ясо з неї теж, то і наш рецепт також не обійдеться без неї. Пироги здавна мали таке ж ритуальне значення, як і хліб та інші вироби з тіста. Сьогодні ж - це просто смачна страва, якою можна поласувати всією сім'єю. Цей пиріг вийде досить дієтичний, адже тут використовується куряче м'ясо і овочі. Тому ви можете сміливо готувати пиріг і на вечерю. Завдяки тому, що начинка накривається зверху тістом, пиріг вийдуть дуже просочений ароматом приправ і взагалі всіма інгредієнтами.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Куряча грудка — 400 г.
  2. 2. Морква — 4 шт.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Зелений горошок — 250 г.
  5. 5. Свіжий чебрець — 1 ст. л.
  6. 6. Борошно — 3 ст. л.
  7. 7. Заморожене листкове тісто — 1 лист
  8. 8. Оливкова олія — 1 ст. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Біле вино — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курячі грудки відварити і нарізати дрібними шматочками.

  2. Дрібно порізати цибулю і моркву. Протягом 10 хвилин смажити на сковороді, додати борошно і смажити ще пару хвилин, помішуючи.

  3. Додати вино і перемішати овочі. Тушкувати, поки вино випариться.

  4. Додати курку, свіжий чебрець і горошок. Приправити перцем і сіллю, перемішати і перекласти у форму для запікання, змазану оливковою олією.

  5. Листкове тісто розкачати і накрити їм форму для запікання. Ножем зробити кілька надрізів.

  6. Духовку розігріти до 200°C. Пиріг випікати 35 хвилин.