Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Пьянті

Пьянті

Пьянті - це страва, яка представляє собою запечену яловичину в сметані і яловичому бульйоні. Для приготування страви краще вибрати грудинку. Найціннішою частиною яловичої грудинки є її ядро, де присутній жировий прошарок, а також грудинная кісточка. Страви з ядра грудинки виходять дуже смачними, соковитими і ароматними. Страви, приготовані з яловичої грудинки найчастіше подають разом з гарнірами: відварні, смажені і тушковані блюда з овочів, грибів, круп'яних і макаронних виробів. Пьянті разом з гарніром подаються гарячими, так як остигле блюдо втрачає і в смаку, і в консистенції.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г.
  2. 2. Масло вершкове — 2 ст.л.
  3. 3. Борошно пшеничне — 1 ч. л.
  4. 4. Сметана — 100 мл.
  5. 5. Бульйон яловичий — 100 мл.
  6. 6. Часник — 7 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яловичину нарізати шматочками по 50 г. Обсмажити м'ясо на сковороді в олії, влити сметану, тушкувати до готовності.

  2. Борошно трохи підсмажити в окремій сковороді, розбавити бульйоном.

  3. Влити борошняну суміш в сковороду з м'ясом. Варити протягом 8-10 хвилин постійно помішуючи. Додати сіль за смаком, а також подрібнений часник.