М'ясо в горщиках з грибами і картоплею
- 1. Свинина — 300 г
- 2. Картопля (велика) — 3 шт.
- 3. Печериці (або інші гриби) — 200 г
- 4. Морква — 1 шт.
- 5. Часник — 3 зубчики
- 6. Сир — 50 г
- 7. Рослинна олія для підсмажування — 7 ст.л.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Мелений чорний перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо промийте, наріжте великими кубиками і підсмажте в розігрітій олії до рум'яності, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на тарілку.
Гриби наріжте скибочками, злегка обсмажте в тій же сковороді, посоліть і поперчіть за смаком. Відкладіть на іншу тарілку.
Картоплю наріжте невеликими кубиками і обсмажте в тій же сковороді до напівготовності. Посоліть і поперчіть.
Цибулю наріжте четвертинками кілець, моркву натріть на середній терці, і обсмажте, як і попередні інгредієнти, посоливши і поперчивши за смаком.
Духовку розігрійте до 190°C.
Часник дрібно поріжте, зелень також подрібніть. Сир натріть на дрібній терці.
На дно горщиків покладіть м'ясо, зверху цибулю і моркву. Посипте подрібненим часником.
Потім викладіть картоплю і присипте зеленню.
На зелень покладіть шар грибів і влийте в кожен горщик по 1/3 склянки води.
Останнім шаром насипте тертий сир.
Випікайте горщики в розігрітій духовці близько 40 хвилин.
Потім дайте трохи охолонути і подавайте.