Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська картопля осінь › М'ясо в картопляній "шубі"
М'ясо в картопляній "шубі"

М'ясо в картопляній "шубі"

Вашій увазі пропонується оригінальний спосіб подачі м'яса з гарніром. Смачне поєднання соковитого м'яса в паніровці з хрусткої картоплі і сиру. Подавати таку страву можна в будній день і на свято. Гарнір до м'яса не потрібно, але, за бажанням, можна подавати його з будь-яким овочевим салатом. Якщо ви любите експериментувати, то можете додати в паніровку подрібнений мигдаль, кеш'ю або волоські горіхи, а також різноманітні спеції. Це додасть страві вишуканості та неймовірного аромату. Для панірування підійде будь-який твердий сир, але особливо вдалим вибором буде чеддер, пармезан, гауда і грюйер. Перед подачею прикрасити страву можна січеною свіжою зеленню.

Кількість порцій 4
Час приготування 80 хв

  1. 1. М'ясо — 300 г.
  2. 2. Картопля — 6 шт.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 180 г.
  4. 4. Сир — 100 г.
  5. 5. Майонез — 20 г.
  6. 6. Олія рослинна — 20 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками і трохи відбити, за смаком додати сіль і перець. Духовку розігріти до 190°C градусів. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Всю зайву рідину максимально віджати. Сир натерти на крупній тертці. Змішати сир з майонезом, цибулею і картоплею.

  3. Деко змастити олією. Шматочки м'яса обваляти в картопляно-сирній паніровці. Викласти м'ясо на деко і запікати близько 30-40 хвилин.