Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська перші страви літо › суп із яловичиною та локшиною
суп із яловичиною та локшиною

суп із яловичиною та локшиною

Суп - це перше блюдо, у складі якого не менше 50% рідини. Супи є традиційними стравами в багатьох країнах. Умовно їх можна поділити на супи без використання м'яса та супи на м'ясному бульйоні. Запропонований рецепт - суп із яловичиною та локшиною. Ароматний бульйон з яловичини з кісточкою стане відмінною основою для нашого супу. Саме кісточка, розварюючись, надає йому особливий аромат. Бульйон потрібно варити на маленькому вогні. Смачний, ситний суп з яловичиною та локшиною наситить організм енергією і відновить сили. І порада від гастроентеролога: суп потрібно їсти не дуже гарячим, але й не холодним.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Яловичина з кісткою — 500 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Локшина — 200 г.
  6. 6. Олія рослинна — 3 ст. л.
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо промити, покласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь каструлю, довести до кипіння, зняти пінку, варити 3 години.

  2. Витягнути м'ясо, бульйон процідити.

  3. Нарізати цибулю дрібними півкільцями, моркву нарізати кубиками, обсмажити в олії на сковороді. Додати зажарку в бульйон, додати за смаком сіль, варити 30 хвилин.

  4. Висипати в суп локшину, варити до готовності. Додати в суп нарізане на маленькі шматочки м'ясо. Всипати посічену зелень.