Козацькі "січеники"
- 1. Телятина (свинина, баранина) — 500-600 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 3. Яйця — 4 шт.
- 4. Панірувальні сухрі — 1 пачка
- 5. Сало — 50 г.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Рослинна олія — 100-200 мл.
- 8. Перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо дрібно посікти, посолити і поперчити.
Розігріти сковорідку і відправити витоплюватися сало (знадобиться тільки жир).
Порізати дрібно цибулю і додати її до жиру. Обсмажити до прозоро-золотистого кольору.
Збити 3 яйця і вилити до цибулі, посолити і поперчити. Приготувати м'яку яєчню.
Омлет трохи остудити і викласти його на дошку, дрібно посікти.
Потім все змішати і дуже добре відбити.
Сформувати котлетки, кожну добре відбити. Збити одне яйце, вмочити в ньому кожен січеник, і потім обкачати в сухарях. Так зробити із усіма котлетами. Обсмажити всі котлетки.
Січеники перекласти у форму для запікання і накрити фольгою. Поставити на півгодини в духовку (температура 175°С).