Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо легкий м'ясо обід › Корнуольські пиріжки
Корнуольські пиріжки

Корнуольські пиріжки

Корнуольські пиріжки - страва англійської кухні. Це гарячі напівкруглі пиріжки з м'ясною начинкою. Батьківщиною цієї страви є графство Корнуолл на південному заході Англії, де в XVII-XIX століттях місцеві шахтарі брали такі пиріжки з собою у забій. З тих пір вони стали традиційною стравою не тільки в даній місцевості, але і придбали величезну популярність по всій Англії. Крім звичної начинки з м'яса, існує й безліч інших її варіантів. Це може бути і картопля з цибулею, і шинка, і рис з яйцем, і сир з цибулею-пореєм. Важливо, щоб пиріжки подавалися теплими, відразу з духовки.

Кількість порцій 4
Час приготування 80 хв

  1. 1. Яйце куряче — 1 шт.
  2. 2. Цибуля червона — 1 шт.
  3. 3. Вирізка яловича — 300 г.
  4. 4. Тісто пісочне — 500 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 200°C. Тісто розкачати в лист, розділити на 4 круглих пласта, розміром 18 см.

  2. У мисці змішати нарізане маленькими шматочками м'ясо, подрібнену цибулю, влити трохи води, посолити і поперчити за смаком.

  3. Викласти начинку на кожен пласт, краї тіста змастити збитим яйцем, защипнути краї. Поставити деко з пиріжками в холодильник на 15 хвилин.

  4. Зменшити температуру духовки до 180°C, покласти деко з пиріжками в духовку, випікати протягом 45 хвилин.