Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо середній другі страви весна › Клопсіки з телятини в соусі
Клопсіки з телятини в соусі

Клопсіки з телятини в соусі

Телятина - нежирне і ніжне м'ясо. У цього виду м'яса вишуканий і ніжний молочний смак. Крім того, телятина - низькокалорійне дієтичне м'ясо. Воно багате холіном, вітамінами групи В: В3, В6 і мінеральними речовинами: фосфором, залізом, сіркою, міддю, цинком, кобальтом. Із телятини можна приготувати велику кількість дуже поживних, смачних і корисних страв. Приготуйте із телятини клопсіки в соусі - страву польської кухні. Нескладна в приготуванні і смачна, ця страва внесе різноманітність у раціон Вашої родини.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Телятина — 400 г.
  2. 2. Петрушка — 10 г.
  3. 3. Яйце куряче — 1 шт.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Борошно пшеничне — за смаком
  7. 7. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Телятину прокрутити через м'ясорубку двічі. Додати до фаршу яйце, посолити і поперчити за смаком, перемішати.

  2. Сформувати кульки. Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння, покласти у воду кульки із фаршу, вода повинна лише трохи покривати кульки, варити 15-20 хвилин на невеликому вогні.

  3. Клопсіки вийняти, а на основі бульйону від них можна приготувати соус.

  4. Викласти клопсіки на тарілку, полити соусом, посипати зеленню. Подавати зі свіжими овочами, рисом.