Жульєн з куркою і грибами
- 1. Варене філе курки — 200 г.
- 2. Гриби — 200 г.
- 3. Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- 4. Сир — 400 г.
- 5. Соняшникова олія — 2 ст. л.
- 6. Сіль — 1 ч. л.
- 7. Чорний перець — 0,5 ч. л.
- 8. Борошно — 1 ст. л.
- 9. Вершкове масло — 1 ст. л.
- 10. Жирні вершки — 0,5 чашки
- 11. Паприка — щіпка
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Тонко нарізати куряче філе. Промити гриби і ретельно висушити їх на рушнику, потім їх потрібно нарізати невеликими шматочками. Нарізати цибулю тонкими півкільцями. Натерти сир.
Нагріти велику сковорідку з 2 ст. л. масла. Коли сковорода нагріється, додати цибулю з маслом і перемішати кілька разів. Додати сіль, і смажити цибулю, поки вона не стане м'якою і злегка золотистою. Додати гриби і курку. Смажити ще 5-8 хвилин. Додати 1/2 чайної ложки меленого чорного перцю, гарненько все перемішати і вимкнути вогонь.
Нагріти сковорідку. Додати 1 столову ложку борошна і м'яко його помішувати. Як тільки борошно стане злегка жовтого кольору, додати вершкове масло і розтопити його, постійно помішуючи.
Тепер потрібно додати нагрітих жирних вершків у масло і перемішати, поки все не стане однорідною масою. Це займе не більше хвилини. Якщо соус вийде дуже густий, то додати молока.
Розігріти духовку до 180°C градусів. Помістити куряче філе та гриби в горщики. Тепер потрібно рівномірно вилити соус в кожен горщик. Посипати зверху тертим сиром, приправити перцем, відправити в духовку. Випікати жульєн з куркою і грибами потрібно до тих пір, поки сир не стане злегка золотистого кольору і добре розтане.