Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська осінь › Фарширована телятина зі шпинатом і овочами
Фарширована телятина зі шпинатом і овочами

Фарширована телятина зі шпинатом і овочами

Фарширована телятина із соковитою начинкою підкуповує своїм апетитним виглядом. Страва цілком заслуговує прикрасити Ваш святковий стіл. «Кишеня» для начинки робиться таким чином: поздовжньо надрізаємо верхню частину тушки (приблизно одна третя від усього шматка), але не дорізаємо до кінця два сантиметри. Відкинути тонкий шматок, щоб вийшов вид книги. У товстій частині робиться надріз, який і заповнюється начинкою. Потім необхідно все згорнути як книгу. Заморожений шпинат можна замінити свіжим. Перед відправкою в духовку телятину обтягнути ниткою, а кишеню з начинкою закріпити зубочистками. Готовий рулетик нарізаємо порційними шматочками.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Телятина — 800 г.
  2. 2. Бульйон овочевий — 200 мл.
  3. 3. Шпинат заморожений — 200 г.
  4. 4. Ковбаса свиняча із часником — 200 г.
  5. 5. Сосиски яловичі — 150 г.
  6. 6. Хліб білий — 2 шт.
  7. 7. Яйце куряче — 1 шт.
  8. 8. Вино біле сухе — 100 мл.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Олія оливкова — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати попередньо подрібнений розморожений шпинат, нарізаний часник і вимочений у воді хліб. У блендері подрібнити ковбасу та сосиски, після, додати в фарш шпинат. Додати в суміш яйце, ретельно перемішати.

  2. Духовку розігріти до 200°C. В телятині зробити глибокий надріз, заповнити фаршем, після, зашити. Зверху телятину натерти сіллю і перцем.

  3. Селеру нарізати тонкими шматочками, моркву і цибулю нарізати кубиками.

  4. Викласти телятину в змащену олією форму для випікання, навколо покласти овочі, залити вином і бульйоном. Посолити і поперчити за смаком. Випікати в духовці 1 годину, до повної готовності. Подавати можна з картоплею.