Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська осінь › Курячі кульки у вершковому соусі
Курячі кульки у вершковому соусі

Курячі кульки у вершковому соусі

Насправді, страв, основним інгредієнтом котрих є куряче м’ясо, настільки велика кількість, і спектр вибору такий широкий, що часом буває важко обрати, на чому саме зупинитися і що приготувати. Курячі кульки у вершковому соусі – здавалося б, знову звичайне куряче м’ясо, але не сьогодні. Різноманітність – початок успіху. У цьому випадку, ми отримаємо курячі кульки, запечені в духовці, политі спеціальною заливкою. Звичне куряче філе, після декількох нескладних маніпуляцій перетворюється на кулінарний шедевр, оригінальний як за виглядом, так і за смаком. Трохи вашої фантазії, креативу, неординарних ідей, і нова оригінальна страва готова!

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Філе куряче — 500 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Часник — 3 зуб.
  5. 5. Вершки — 200 мл.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Сир — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно куряче філе злегка відбити і дрібно порізати, потім додати дрібно порізану цибулю, посолити, поперчити, влити збите в піну яйце і гарненько перемішати. Форму для запікання змастити жирними вершками.

  2. З приготовленої маси формувати невеликі кульки і викладати їх у форму. Запікати в розігрітій до 180°С духовці 15 хвилин.

  3. Тим часом, приготувати заливку. Для цього сир потерти на дрібній тертці, видавити в нього часник і змішати з вершками.

  4. Вийняти форму з кульками з духовки, полити заливкою кожну кульку і знову поставити в духовку ще на 20 хвилин.