Бешбармак
- 1. Баранина — 1,5 кг.
- 2. Цибуля — 100 г.
- 3. Пшенична мука — 500 г.
- 4. Яйця — 2 шт.
- 5. Зелень — за смаком
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно взяти каструлю з двома – трьома літрами води, потім відправити туди порізане великими шматками м’ясо. Варити не менше двох годин, так, щоб воно стало м’яким, а бульйон насиченим. За смаком посолити та поперчити.
За цей час приготувати тісто. Готувати сочни треба приблизно півтори години, коли бульйон став наваристий. Тісто повинно бути круте. Для цього потрібно взяти борошно, яйця та трохи бульйону. Розім’яти та поставити настоюватись 15 хвилин. Потім тісто розкачати та розрізати на середні ромбики або квадрати. Після цього вийняти м'ясо на тарілку та кинути в бульйон сочни. Варити їх до спливання на поверхню. Нарізати цибулю та дрібненько часник, посипати ним, коли тісто буде готовим.
Наступний етап полягає в підготовці м’яса, його потрібно порвати шматками вздовж волокон. Потім на тісто з цибулею покласти м’ясо, на нього знову тісто і цибулю. Можна посипати зеленню зверху. Бульйон, який залишився, налити в глибоку миску.