Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти крупа легкий європейська сніданок › Класичне вівсяне печиво
Класичне вівсяне печиво

Класичне вівсяне печиво

Цілющі властивості вівсянки були відомі ще з часів Гіппократа. Вівсянка була відома своїми зміцнюючими імунітет властивостями. У Великобританію овес потрапив з Риму і вже з дванадцятого століття англійці настільки полюбили вівсяну кашу , що вона стала їх національним блюдом. Відразу згадується словосполучення "Ваша вівсянка сер" . Так в Англії вівсяна каша - це стратегічний продукт. Це і недарма , адже , вівсянка має дуже багатий хімічний склад. Овес багатий фолієвою кислотою , ніацином , вітамінами А , В1 , В2 , В5. У ньому багато аскорбінової кислоти , а також він містить мідь , марганець , залізо , кальцій , калій , натрій , магній , фосфор. Приготуйте сьогодні з цієї корисної крупи не менше корисне вівсяне печиво.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Масло вершкове — 200 г.
  2. 2. Цукор — 150 г.
  3. 3. Яйце куряче — 2 шт.
  4. 4. Розпушувач — 10 г.
  5. 5. Пластівці вівсяні — 300 г.
  6. 6. Борошно пшеничне — 170 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розм'якшене вершкове масло збити з цукром. Додати яйця і ще раз збити. Додати в яєчно-масляну масу вівсяні пластівці і перемішати.

  2. Борошно з розпушувачем просіяти, додати до вівсяної масі і довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30-60 хвилин у холодильник.

  3. Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати кульки і викласти їх на деко, трохи приплюснувши. Поставити в духовку і випікати печиво близько 20 хвилин.