Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти фрукти легкий духовка європейська › Рулет з йогуртово-малиновою начинкою
Рулет з йогуртово-малиновою начинкою

Рулет з йогуртово-малиновою начинкою

Час балувати рідних і дивувати нежданих гостей свіжоспеченою домашньою випічкою. Пропонований простий рецепт «на швидку руку» рулетика з йогуртово-малиновою начинкою Вам на допомогу. Божественна гармонія просоченого ніжного бісквіту та соковитої кремової начинки нікого не залишить байдужим. Приготувавши таку ароматну випічку, Ви отримаєте не тільки море задоволення, але й океан користі. І наостанок поради з приготування: йогурт найкраще підійде натуральний, без добавок, оскільки в начинку додається свіжа малинка. Бісквіт необхідно випікати до світло-коричневого кольору: він повинен бути пружним і пористим. Важливо не перетримати його в духовці, інакше корж буде ламатися при скручуванні.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Цукор — 60 г.
  2. 2. Яйце куряче — 4 шт.
  3. 3. Цукор ванільний — 15 г.
  4. 4. Борошно пшеничне — 60 г.
  5. 5. Йогурт — 250 г.
  6. 6. Желатин — 10 г.
  7. 7. Малина — 125 г.
  8. 8. Лимон — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відокремити білки від жовтків. У невеликій мисці збити білки в стійку піну. Жовтки збити з цукром в пишну масу, додати просіяне борошно. З'єднати обидві маси.

  2. Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Вилити тісто на деко, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.

  3. Желатин розчинити в теплій воді. Додати лимонний сік. Потім додати йогурт і трохи цукру. Збити до стану крему.

  4. Намазати корж кремом, викласти помиту і просушену малину. Загорнути корж рулетом. Поставити рулет мінімум на 1 годину в холодильник.