Пунш-рояль
- 1. Лимон — 4 шт.
- 2. Цукор — 180 г.
- 3. Лимонний сік — 180 мл.
- 4. Коньяк — 750 мл.
- 5. Портвейн — 360 мл.
- 6. Мускатний горіх — 15 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Заздалегідь потрібно приготувати цедру лимонів. Для цього потрібно ретельно промити лимони (3 шт.) та ошпарити їх окропом. Це необхідно для того, щоб цедра легко відокремлювалася від білого шару, розміщеного під кіркою. Гострим ножем зрізати шкірку лимона. Робити це потрібно акуратно, щоб не захопити підкорковий рихлий шар. Шкірку простіше за все зрізати у вигляді спіралевидної стрічки. Розкласти цедру на тарілці тонким шаром та, накривши листами чистого паперу, залишити у сухому місці кілька днів. Коли цедра стане крихкою, значить вона висохла. Тепер потрібно розтерти її до порошкоподібного стану та ссипати для зберігання чи використання.
Потім потрібно розтовкти цукор та цедру лимонів та залишити настоюватися 1,5 години. Знову розтовкти, влити лимонний сік та половину води (360 мл.). Додати коньяк, потрвейн та воду, що залишилася (360 мл.). До подачі зберігати в холодильнику.
Подавати в 4-літровій ємності, поклавши блок льоду об'ємом 1 літр. Прикрасити тонко нарізаним лимоном. Поверх рідини натерти свіжий мускатний горіх.