Пиріг з інжиром
- 1. Борошно пшеничне — 200 г
- 2. Масло вершкове — 150 г
- 3. Інжир — 400 г
- 4. Вино — 400 мл
- 5. Мигдаль — 100 г
- 6. Цукор — 100 г
- 7. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Інжир помити, просушити і нарізати скибочками близько 1 см завтовшки. Укласти їх на пласку форму, залити 200 мл вина і залишити мінімум на 60 хвилин. Змішати і подрібнити в блендері вершкове масло і борошно (повинні вийти крихти). Замісити тісто і залишити його на 60 хвилин у холодильнику.
Духовку розігріти до 200 градусів. Дістати тісто і розкачати його за розміром форми і товщиною близько 3 см. Мигдаль подрібнити в блендері.
Змішати 50 грам розм'якшеного вершкового масла і 100 грам цукру. Потім додати до суміші 100 грам мигдалю і 200 мл вина і добре перемішати. Укласти масу на тісто, а зверху викласти інжир. Поставити форму в духовку і випікати близько 25-30 хвилин.