Сирний пиріг з виноградом
- 1. Борошно — 225 г.
- 2. Сир — 250 г.
- 3. Цукор — 175 г.
- 4. Яйця — 3 шт.
- 5. Олія рослинна — 100 мл.
- 6. Розпушувач для тіста — 10 г.
- 7. Сіль — 3 г.
- 8. Крупа манна — 50 г.
- 9. Виноград — 400 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Сир з'єднати з цукром (50 г.), сіллю, 1 яйцем, олією, борошном, розпушувачем і замісити тісто. Надати йому форму кулі, загорнути в харчову плівку, покласти в холодильник на 30 хвилин.
У цей час приготувати начинку. Для цього лимон помити, натерти на дрібній тертці цедру. Яєчні жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з частиною цукру (75 г.) і лимонною цедрою, додати сир і манну крупу.
Білки збити з цукром, що залишився (50 г.) в пишну стійку піну і обережно ввести в сирну масу. Форму для пирога змастити маслом. Дістати з холодильника тісто, розкачати, укласти в підготовлену форму.
Духовку розігріти до 200°C градусів. На тісто викласти рівномірним шаром начинку і красиво укласти виноград. Якщо виноград з кісточкою, то ягоди необхідно розрізати навпіл і видалити кісточки.
Поставити пиріг в розігріту духовку і знизити температуру до 180°C градусів. Випікати близько 30-40 хвилин до золотистого кольору. Перевірити готовність зубочисткою. Готовий пиріг охолодити і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.