Печиво з абрикосами та лимонною глазур'ю
- 1. Масло вершкове — 100 г.
- 2. Цукор — 80 г
- 3. Яйце — 1 шт.
- 4. Молоко — 1 ст. л.
- 5. Борошно — 250 г.
- 6. Абрикоси — 800 г.
- 7. Цукрова пудра — 120 г.
- 8. Лимон — 50 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло розм'якшити і міксером збити з цукром.
Продовжуючи збивати, додати яйце і молоко.
Просіяти борошно і змішати з яєчно-масляною сумішшю. Замісити м'яке тісто.
На присипаному борошном столі розкачати тісто в пласт товщиною близько 3-4 мм.
Вирізати з нього кружечки діаметром близько 6 см.
Розігріти духовку до 180ºС.
Деко застелити пергаментом, викласти на нього кружечки з тіста. Поставити в духовку на 12-15 хв.
Залишити печиво на деко на 10 хв., потім перекласти на решітку і повністю охолодити.
Половинки абрикосів викласти на паперові рушники, дати їм обсохнути.
Для глазурі в цукрову пудру додавати потроху лимонний сік, перемішуючи виделкою.
Нанести глазур на кожне печиво. У центр печива покласти половинки абрикос. Дати глазурі застигнути.