Торт "Апельсинові нотки"
- 1. Вершкове масло — 300 г.
- 2. Яйця — 4 шт.
- 3. Цукор — 250 г.
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Розпушувач — 1 ч. л.
- 6. Борошно — 300 г.
- 7. Вершки — 300 г.
- 8. Апельсин — 4 шт.
- 9. Апельсиновий лікер — 40 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло збити із желатином і цукром до однорідної маси. Додати муку, замісити м’яке не липке тісто. Тісто розділити на три частини, накрити плівкою, поставити на 30 хвилин в холодильник. Тісто розкачати на пергаменті, вирізати потрібну форму. Випікати 10 хвилин при температурі 180°С. Випікати так 4 коржі.
З апельсинів зняти цедру, мілко натерти або нарізати. Апельсини нарізати шматочками. Засипати цукром та додати лікер, із залишків вичавити сік. Варити протягом 15 хвилин.
Вершки з цукром довести до кипіння. Білки і 100 грамів цукру збити на водяній бані. Не перестаючи збивати, ввести вершки. Після, зняти з бані і збити поки маса не стане кімнатної температури. Масло продовжувати збивати та потроху вводити кисіль.
Після цього зібрати торт. На корж нанести невелику кількість апельсинового сиропу. Потім частину крему. Так помастити всі коржі та поставити в холодильник на 3 години.