Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти фрукти європейська сімейне свято › Абрикосовий суп з рисом і горіхами
Абрикосовий суп з рисом і горіхами

Абрикосовий суп з рисом і горіхами

Зрозуміло, що рисовий суп зазвичай для нас буденна страва, тому хотілося б доповнити його склад чимось новеньким та оригінальним. Приготування рисового супу зазвичай швидка робота, та й готується він легко, не майте сумніву, що використання незвичайних компонентів займе у вас небагато часу. Таке неординарне поєднання, обожнюваного мільйонами рису з соковитим, ніжним абрикосом є надзвичайно дивовижним, а використання корисних горіхів додає багато сил та життєвої енергії вже після смакування першої ложечки. Поживність та дієтичність нашої страви просто б'є всі рекорди. Тут і один з головних подарунків літа – абрикос, що являється не лише протиінфекційним, жаропонижаючим, а й засобом, який допомагає швидко одужати. Крім того, цей фрукт добре засвоюється організмом та позитивно відображається на здоров'ї людини. Безперечно, споживання горіхів в нашому раціоні є невід'ємним процесом. Вони є джерелом багатьох жирів та білків, тому довання їх в такі страви, безумовно, корисно. Тож, якщо для вас важливі не тільки смакові властивості супу,а й його більш позитивні сторони, готуйте швидше і ви не пошкодуєте!

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Абрикоси — 400 г
  2. 2. Рис — 50 г
  3. 3. Цукор — 70 г
  4. 4. Вершки жирні — 200 мл
  5. 5. Цукрова пудра — 50 г
  6. 6. Волоські горіхи — 50 г
  7. 7. Лимон — 100 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рис зварити до готовності. Охолодити.

  2. Абрикоси розрізати навпіл, видалити кісточки. Полити лимонним соком, додати 50-100 мл. води і варити 5 хвилин. Всипати цукор, довести до кипіння. Зняти з вогню, змолоти блендером в пюре і охолодити.

  3. З'єднати з кашею і 100 мл. вершків. Решту вершків збити з цукровою пудрою.

  4. Горіхи подрібнити.

  5. Налити в тарілку суп, додати вершки, посипати горіхами, прикрасити листочками м'яти і подавати.