Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно легкий борошно › Часниковий соус
Часниковий соус

Часниковий соус

Всього за 15 хвилин вам під силу приготувати часниковий соус - універсальний помічник на кухні. Ніжний і пікантний соус стане вірним помічником для будь-якого випадку життя. Соус прикрасить смак грінок, сендвіча, картоплі, стейка, курки - гриль і навіть салатів. Також він стане і хорошою намазуванням на хліб. Плюс до всього - часник відомий своїми корисними властивостями. У холодну погоду він захистить вас від недуг і вірусів, а також прискорить кровообіг, що добре позначиться на стані шкіри, волосся, нігтів і всього організму в цілому. Часник також дуже хороший афродизіак і робить будь-яку страву ще смачнішою. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 15 хв

  1. 1. Масло вершкове — 1 ч. л.
  2. 2. Борошно пшеничне — 1 ст. л.
  3. 3. Бульйон — 100 мл.
  4. 4. Часник — 1 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Оцет — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Обсмажити вершкове масло з борошном на сковороді на середньому вогні. Додати бульйон. Посолити та ввести оцет.

  2. Потім часник товкти в ступі. Додати його до соусу. Варити соус в невеликій каструлі на слабкому вогні протягом 10 хвилин, постійно помішувати при цьому.

  3. Соус універсальний - можна подавати з відвареним м'ясом, рибою або птицею.