Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно європейська обід весна › Сирні коржики з цукіні
Сирні коржики з цукіні

Сирні коржики з цукіні

Страва з категорії «смачно і швидко». До того ж, сирні коржики з цукіні – чудовий варіант сніданку чи обіду. Коржі виходять ніжними і повітряними, з яскраво вираженим сирним смаком. Основний інгредієнт – цукіні – європейський різновид кабачків зі смугастою м'якою шкіркою зеленого кольору і ніжною текстурою. Овоч багатий вітаміном С і кератином. Також цукіні корисний при схудненні, оскільки має сечогінну дію. Смажити коржі необхідно до появи золотистої скоринки. І гарячі, і холодні, сирні коржики однаково смачні.

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Борошно — 300 г.
  2. 2. Вершкове масло — 30 г.
  3. 3. Цукіні — 200 г.
  4. 4. Твердий сир — 200 г.
  5. 5. Молоко — 50 мл.
  6. 6. Томатна паста — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цукіні і сир натерти на тертці. Перетерти борошно з маслом в крихту. Додати цукіні, половину сиру і половину томатної пасти. Збити в блендері. Поступово додаючи молоко, замісити тісто.

  2. Тісто порізати на 6 частин. Розкатати кожну частину у формі кола і помістити на деко. Кожну формочку посипати сиром.

  3. Випікати при 210°С 20 хвилин. Подавати з томатною пастою.